VIDEO cu puternic impact emoțional! Momentul în care se trage în oameni, cu mitraliera, în timpul concertului din Las Vegas

UPDATE: Peste 50 de persoane au fost ucise, iar alte 100 au fost rănite într-un atac armat comis la Las Vegas, în apropiere de hotelul Mandalay Bay, în timpul unui festival de muzică country, a anunţat poliţia, precizând că doi poliţişti au fost răniţi, dintre care unul se află în stare critică, relatează BBC News. De asemenea, poliţia a anunţat că un suspect a fost anihilat.

UPDATE: Peste 50 de persoane au fost ucise, iar alte 100 au fost rănite într-un atac armat comis la Las Vegas, în apropiere de hotelul Mandalay Bay, în timpul unui festival de muzică country, a anunţat poliţia, precizând că doi poliţişti au fost răniţi, dintre care unul se află în stare critică, relatează BBC News. De asemenea, poliţia a anunţat că un suspect a fost anihilat.

Şeriful Joe Lombardo din cadrul Departamentului Poliţiei Las Vegas (LVPD), a precizat că atacatorul a fost localizat la etajul al 32-lea al hotelului Mandalay Bay. El a spus că ofiţeri l-au împuşcat mortal pe suspect, care este un rezident local.

Şeriful Lombardo a anunţat că poliţia crede că este vorba despre un atac comis de către un ”lup singuratic”.

"Verificăm informații conform cărora ar exista un atacator înarmat activ în interiorul sau în jurul cazinoului", a scris poliția pe Twitter.

Conform publicației Las Vegas Sun, s-a tras asupra mai multor persoane, printre care și un polițist, în timpul unui concert de muzică country care se desfășura în aer liber în zonă.

Nu se știe încă dacă este vorba de unul sau de mai mulți atacatori. Din înregistrări video postate pe rețele de socializare se vede cum sute de oameni fug de la locul incidentului, scrie BBC News.

În unele înregistrări se aud sunete de focuri de la ceea ce pare o armă automată. Poliția a sfătuit populația să evite zona și a închis mai multe artere de circulație în partea de sud a orașului, potrivit DPA. Poliția a mai anunțat că ar putea exista întârzieri în decolarea unor avioane de pe aeroportul McCarran.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri