Antena Căutare

VIDEO! Marea Britanie: Coroana regala din LEGO cu diamante naturale, pentru Regina Elisabeta a II-a

Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a este sarbatorit si in lumea miniaturala construita din caramizi Lego. In onoarea aniversarii, a fost creata o coroana din astfel de piese, decorata cu diamante naturale.

Parcul de distractii Lego din Marea Britanie se afla chiar in preajma castelului regal de la Windsor. Un motiv in plus pentru a-i aduce reginei cuvenitele omagii, la aniversarea celor 60 de ani de domnie.

Parcul continea deja o macheta a palatului Buckingham, cu familia regala in balcon. Acum, mica regina a primit o coroana inalta de un centimetru si jumatate, din argint ornat cu aproape 50 de diamante autentice. Minuscula bijuterie este opera unei artiste de renume, Dinny Hall.

"Cred ca niciun bijutier din Anglia nu s-ar fi asteptat sa i se ceara, in zilele noastre, sa creeze bijuteriile coroanei. Asa ca a fost o onoare si un privilegiu pentru noi", a marturisit Dinny Hall.

Coroana este una din cele mai pretioase piese expuse in parcul de distractii. Asa ca, in timpul noptii, este adapostita intr-un seif, iar noaptea, supravegheata de un paznic special.

Coroana va fi expusa pana la 10 iunie, dupa care va fi vanduta la licitatie, in scopuri caritabile.

FOTO: liverpoolecho.co.uk

VIDEO! Bataie violenta intre deputatii puterii si opozitiei in Parlamentul din Ucraina... Incident armat intr-un oras din Finlanda: Un mort si opt raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x