Antena Căutare

VIDEO! Marea Britanie, intre Jubileul Reginei Elisabeta a II-a si Olimpiada

La Londra se fac ultimele pregatiri pentru un mare spectacol dedicat Jubileului de Diamant al reginei Elisabeta a II-a. Suverana a oferit, ieri, o receptie in onoarea unora dintre artistii care vor evolua in spectacol. In acest timp, printul William si sotia sa au reprezentat familia regala la o festivitate legata de celalalt mare eveniment gazduit, in acest an, de Marea Britanie: Jocurile Olimpice.

Peste o mie de artisti, dansatori si muzicieni, ca si aproape 550 de cai vor participa, duminica, la marele spectacol dedicat aniversarii a 60 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a Doua. Interpretii nu vin doar din Marea Britanie, ci din toate tarile peste care domneste, formal, regina, de la Canada pana la Australia si Noua Zeelanda.

Cativa artisti au fost, ieri, oaspetii suveranei la castelul Windsor. Veniti in costume traditionale, ei i-au oferit daruri din tarile lor si au prezentat, in avanpremiera, extrase muzicale din spectacol. Emotionata, o femeie din Africa si-a permis chiar sa strecoare o bratara pe mana suveranei.

Elisabeta a Doua a ignorat, cu gratie regala, incalcarea protocolului si a multumit pentru dar. Familia regala nu uita ca va patrona, in acest an, si Jocurile Olimpice. Ducele si ducesa de Cambridge au luat parte, tot ieri, la un dineu in onoarea sportivilor olimpici si paralimpici ai Marii Britanii.

Ducesa i-a incantat din nou pe cei prezenti cu eleganta rochiei sale, iar printul William - cu un discurs presarat, ca de obicei, cu glume. Printul si sotia sa se vor multumi sa fie ambasadori ai echipei britanice si lideri ai galeriei de fani, alaturi de printul Harry, cu inflacararea sa binecunoscuta.

VIDEO! Scutul anti-racheta american, testat cu succes... Venezuela: Anchetat pentru mesaje codificate care indeamna la asasinarea unui frate al presedintelui Hugo Chavez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x