Antena Căutare

VIDEO! Marea Britanie: Tineri exploatati la organizarea jubileului Reginei Elisabeta a II-a

Nici nu s-au incheiat bine festivitatile Jubileului de Diamant, din Marea Britanie, si se fac auzite critici la adresa organizatorilor. Tinerii angajati pentru mentinerea ordinii la Jubileu se plang ca au fost obligati sa doarma pe sub poduri, pentru ca nu li s-a asigurat alt loc de cazare

Grandioasa parada nautica de pe Tamisa, din a doua zi a Jubileului, a incantat pe toata lumea, in ciuda ploii. Dar, in culise, atmosfera era mai putin vesela. Zeci de someri si tineri platiti cu salariul minim au fost adusi din provincie, de o firma privata, pentru a mentine ordinea in public. Iar unii dintre ei se plang ca au fost pur si simplu exploatati.

"Ne-au dus sa dormim, peste noapte, sub Podul Londrei, inainte de a intra in schimb. Vremea era groaznica iar hainele de ploaie pe care ni le-au dat nu erau bune de nimic."

Reclamantii nu doresc sa-si dezvaluie identitatea. Firma organizatoare spune ca incidentul de la pod a fost unul izolat, pentru care si-a prezentat scuze. Dar politicienii din opozitie se tem ca faptele s-ar putea repeta la apropiatele Jocuri Olimpice de la Londra.

Pentru marea majoritate a britanicilor, insa, Jubileul a lasat doar amintiri placute, iar guvernul vrea ca lucrurile sa ramana asa. Ministerul Apararii a dat publicitatii imagini spectaculoase, filmate din avioanele care au survolat Palatul Buckingham in ultima zi a festivitatilor.

In prezent, Regina Elisabeta a II-a supravegheaza in continuare indeaproape starea de sanatate a sotului ei, printul consort Philip, care a fost internat in spital din pricina unor probleme de sanatate. Regina nu a facut nicio declaratie, insa a iesit surazatoare din clinica.

FOTO: Hepta

Rusia: Un barbat a murit in ambulanta oprita pentru trecerea unei coloane oficiale... SUA ar putea ajunge in 25 de ani chiar mai rau decat Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x