Antena Căutare

VIDEO! Ninsoare si viscol in SUA: Trei oameni au murit, doua milioane de locuinte fara energie

O furtuna de iarna neobisnuit de timpurie si de puternica a adus, inca de acum, viscolul si ninsoarea pe coasta de est a Statelor Unite. Transportul aerian, cel feroviar si cel rutier sunt date peste cap, iar 1.700.000 de oameni au ramas fara curent electric. Iarna neasteptata ii pune la grea incercare si pe protestatarii din miscarea "Ocupati Wall Street", dar ei nu intentioneaza sa renunte la lupta.

New York


Trei persoane au murit


Un barbat in varsta de 84 de ani a murit dupa ce un copac a cazut peste casa sa din Pennsylvania, potrivit politiei locale, care a adaugat ca, din cauza numarului mare de copaci cazuti in zona, echipele de salvare au reusit sa ajunga la victima abia dupa doua ore.

O alta persoana a murit in Connecticut, in urma unui accident rutier, iar a treia victima a murit in Massachusetts, dupa ce a ignorat barajele instalate de politie in zonele cu cabluri de inalta tensiune cazute la sol.

Autoritatile din statele Connecticut, New York, New Jersey si Massachusetts au declarat stare de urgenta, din cauza caderilor masive de zapada.

Pennsylvania





Miscarea "Ocupati Wall Street" nu renunta la proteste

"Ocupati Wall Street", de la New York







GALERIE FOTO! Barack si Michelle Obama NU s-au costumat de Halloween... VIDEO! Greva la Air France, mai multe curse anulate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x