Antena Căutare

VIDEO! Un parlamentar neonazist grec a batut o deputata, in direct, la TV!

Ilias Kasidiaris, un deputat neonazist grec, a agresat doi parlamentari de stanga in cadrul unei dezbateri transmise in direct, in aceasta dimineata, de postul de televiziune Ant1. Ulterior, barbatul a parasit emisunea, relateaza AFP.

In timpul discutiei, Kasidiaris si-a pierdut cumpatul si a aruncat un pahar cu apa catre deputata stangii radicale, Rena Duru. Imediat, spiritele s-au incins, o alta deputata, comunista Liana Kaneli, protestand vis-a-vis de gestul parlametarului. In timp ce isi adresau insulte reciproc, Kasidiaris i-a aplicat deputatei Kaneli doua palme zdravene, apoi un pumn care a naucit-o pe femeie.

Ilias Kasidiaris este purtator de cuvant al formatiunii Chryssi Avgi (Zori de Aur), care a intrat in Parlament cu 6,9 la suta din voturi in urma alegerilor de la 6 mai Violenta incidentului a provocat consternare in Grecia, in contextul in care, potrivit sondajelor, formatiunea neonazista ar putea ramane in Parlament in urma scrutinului de la 17 iunie, cu circa 4 la suta din sufragii.

Citeste si Jurnalul!

IMAGINI SOCANTE! O soferita furioasa a plimbat un pieton pe capota masinii, cateva sute de metri... VIDEO! Retea de trafic de droguri la American Airlines...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x