Antena Căutare

Violente, dupa condamnarea lui Hosni Mubarak

Imediat pronuntarea sentintei de inchisoare pe viata pentru fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, au izbucnit o serie confruntari chiar in interiorul salii de judecata.

"Nul si neavenit! Nul si neavenit!", "Poporul vrea epurarea justitiei", au strigat cativa avocati, furiosi dupa achitarea a sase oficiali din domeniul securitatii, care fusesera acuzati de implicare in moartea manifestantilor, si dupa anuntul judecatorului potrivit caruia faptele de coruptie de care erau acuzati fiii lui Mubarak s-au prescris.

Televiziunea egipteana a prezentat imagini cu un tanar care avea sange la gat, in timp ce mai multi barbati ii acordau ajutor.

Avocatii care s-au constituit parte civila au declarat ca se tem ca Mubarak si fostul ministru de Interne Habib el-Adli sa nu fie achitati in apel.

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, in varsta de 84 de ani, a fost condamnat sambata la inchisoare pe viata, pentru uciderea a aproape 850 de manifestanti in timpul revoltei care a dus la inlaturarea sa de la putere in 2011.


Foto: Intactimages / EPA

Jubileul reginei: Big Ben ar putea fi redenumit "Turnul Elisabeta"... Jubileul de diamant al Reginei Elisabeta a II-a: Au inceput festivitatile oficiale, la Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x