Căutare Live

Vladimir Putin a fost botezat in secret in timpul lui Stalin

Premierul rus Vladimir Putin a asistat la slujba oficiata cu ocazia Craciunului pe rit vechi, sambata, la Sankt-Petersburg. Putin a tinut sa precizeze, cu aceasta ocazie, ca a fost botezat in secret, in timpul lui Stalin, conform AFP.

Premierul Putin si presedintele Dmitri Medvedev au asistat separat la slujbele oficiate in noaptea de 6 si 7 ianuarie.


Putin a asistat la slujba de la catedrala sin Sankt-Petersburg si a declarat jurnalistilor, la iesire, ca lacasul de cult este special pentru el. „Aceasta catedrala este speciala pentru mine, deoarece aici am fost botezat".

Mama acestuia l-a dus in secret pentru a-l boteza, cu teama ca sotul acesteia, inscris in Partidul Comunist si ateu, se va opune, conform marturiei lui Putin.

„Tatal meu era membru al PC si era o persoana stricta si consecventa. M-au botezat in secret, sau cel putin asa au crezut", a explicat Putin.

Funeraliile mamei sale si ale tatalui sau au avut loc in aceeasi catedrala, a adaugat Putin.

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... O flota de nave de razboi din Rusia se indreapta spre Siria...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri