Antena Căutare

Vreme extrema si in Europa. Inundatiile si canicula fac ravagii

Vremea extrema creeza probleme si in alte tari ale lumii. In timp ce francezii, germanii si spaniolii se lupta cu temperaturi caniculare, ucrainienii sunt afectati de inundatii devastoare.

VEZI prognoza meteo pentru weekend

Viiturile au facut prapad in vestul Ucrainei. Un om a murit si trei sunt dati disparuti, dupa ce apele au invadat mai multe orase si sate. Zeci de mii de hectare de teren arabil au fost compromise.

Aproape 1.100 de case au fost complet acoperite de ape iar 100 de sate si orase au ramas fara curent electric. Inundatiile, cauzate de ploile torentaile, au provocat alunecari de teren care au sters de pe fata pamantului ferme intregi, au ucis vitele si au distrus recoltele.

Meteorologii avertizeaza ca ploile vor continua!

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile

In timp ce ucrainenii se lupta cu furia apelor, francezii, germanii si spaniolii au parte de temperaturi toride. In Spania, mercurul termometrelor a urcat pana la 40 de grade Celsius.

Si in Germania si Franta a fost cald. La Paris au fost 35 de grade, cu 10 mai mult decat temperatura medie obisnuita pentru aceasta perioada.

Romania, sub ape:

COD GALBEN de ploi prelungit in 11 judete. Vezi zonele afectate!
Apele nu iarta, cosmarul continua...

Primarul Moscovei a chemat cetatenii rusi sa nu mai cumpere produse din Republica Moldova... Israelul, dispus sa elibereze 1000 palestinieni in schimbul soldatului rapit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x