Antena Căutare

Ghinion teribil pentru Rihanna! Motivul halucinant pentru care i-a spus adio miliardarului arab! Cântăreața a fost dată de gol: ”Așa mai face ea uneori!”

Rihanna n-are noroc în dragoste. Cel puțin așa susțin unii dintre apropiații artistei, care au dezvăluit că aceasta s-a despărțit de iubitul miliardar, după un an de relație.

Rihanna n-are noroc în dragoste. Cel puțin așa susțin unii dintre apropiații artistei, care au dezvăluit că aceasta s-a despărțit de iubitul miliardar, după un an de relație.

Conform unei surse din cercul de prieteni al artistei, se pare că relația ei cu arabul miliardar Hassan Jameel s-ar fi încheiat la sfârșitul lunii mai, după ce aceasta s-ar fi plictisit de el.

”Rihanna și Hassan erau împreună de ceva timp și aveau o relație frumoasă, însă acum s-a terminat. Bineînțeles că Rihanna i-a frânt inima. Asta face ea: rupe inimile bărbaților. Rihanna s-a plictisit de el. Așa mai face ea.”, a mărturisit o sursă apropiată artistei.

Rihanna n-a vorbit niciodată despre relația cu Jameel și nici nu a postat poze cu ei pe rețelele de socializare. S-a spus, însă, că cei doi sunt împreună din iunie 2017, iar în urmă cu câteva luni au fost surprinși la piscină.

Hassan Jameel, în vârstă de 29 de ani, este cunoscut pentru sumele din conturi pe care le are, el având o avere de 1,5 miliarde. Familia lui deține, de asemenea, Abdul Latif Jameel.


ATENȚIE, ȘOFERI! Restricţii de trafic pe DN 12 şi DN 11 C, unde se desfăşoară Tuşnad Marathon 2018... Țările în care oamenii mor pe capete, din cauza cancerului! Care este statul cu cea mai mică rată de mortalitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x