Habar nu aveai! Ce REPRREZINTĂ semnul ăsta de pe eticheta caserolelor cu CARNE din supermarket

 

Auzim din ce în ce mai des de pericolul la care ne expunem când mâncăm tot felul de produse din supermarketuri. Specialiştii spun, însă, că ne putem feri destul de uşor de substanţele cangerigene. Cum? Citind cu atenţie etichetele
"Carne procesată mecanic" - Feriţi-vă de astfel de produse. De ce? Ei bine, asta înseamnă că o maşină a tocat carnea şi a mărunţit oasele, care conţineau toate urmele de antibiotice, hormoni, metale grele şi alte otrăvuri pe care animalul respectiv le-a consumat pe parcursul vieţii.

"GLUTAMAT MSG" - Dacă veţi citi etichetele, veţi vedea că unele produse conţin arome - evitaţi pe cât posibil produsul pe a cărei etichetă este scris glutamat MSG.
Acelaşi lucru este valabil şi în cazul în care pe etichetă se găseşte emulgatorul sub numele de E249, E250, E251 şi E252.
Aceştia sunt dăunători întrucât aminoacizii din carne produc un compus cancerigen numit nitrosamina. Cârnaţii, cremwurstii, salamul şi pateul conţin polifosfati marcaţi cu E451, E452, E453, care sunt toxici şi care, popular fie spus, ne afectează genetic.
facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe