Antena Căutare

HOROSCOP 08 NOIEMBRIE. Zodiile care vor trece prin momente grele. Lumea le va fi dată peste cap. Taurii, la un pas de a-i dezamăgi pe cei dragi

Luna noiembrie este plină de surprize. Zodiile trec de extaz la agonie şi trăiesc momente la care nu s-ar fi gândit niciodată. Ziua de 8 noiembrie vine cu o serie de evenimente gata să le dea lumea peste cap, câtorva nativi.

Luna noiembrie este plină de surprize. Zodiile trec de extaz la agonie şi trăiesc momente la care nu s-ar fi gândit niciodată. Ziua de 8 noiembrie vine cu o serie de evenimente gata să le dea lumea peste cap, câtorva nativi.

Taur

Eşti la un pas de a-i dezamăgi pe cei dragi, după ce promisiunea făcută este aproape încălcată. Trebuie să să ajungi neapărat la un eveniment, însă totul îţi merge. Ţine doar ţine cum vei ştii să gestionezi problema, fără a răni.

Gemeni

Se anunţă o zi grea la locul de muncă. Însă, ai putea da lovitura, dacă te concentrezi puţin mai mult. Este momentul tău să demonstrezi de ce eşti în stare.

Rac

Timpul nu va fi cel mai bun prieten al tău. Vei fi nevoit să rămâi peste programm la birou, iar acest lucru s-ar putea să dăuneze vieţii de familie.

Leu

Este ziua schimbărilor pentru nativi Leu, din punct de vedere profesional. Nu lua în seamă bârfele şi răutăţile colegilor. Ai încredere în forţele tale.

Fecioară

Buzunarele ar putea deveni din ce în ce mai uşoare. O nouă pasiunea îţi mănâncă mai mult timp decât te-ai fi aşteptat, iar partea financiară va avea de suferit.

Balanţa

Este o zi norocoasă pentru Balanţe. Soarta le zâmbeşte, chiar dacă nu mai avea nicio speranţă că lucrurile se vor schimba în bine. Fericirea va fi mare, dacă vei avea şi familia aproape.

Scorpion

Este momentul perfect să începi o afacere. Spiritul încrezător şi întreprinzător îţi vor adyce numai beneficii. Viitorul îţi surâde.

Capricorn

Vei avea o zi agitată, plină de nedreptăţi, iar dacă nu vei ştii să gestionezi situaţia spiritele s-ar putea aprinde. Încearcă să rămâi calm şi să-ţi măsori cuvintele.

Vărsător

Te lupţi cu morile de vânt. Idei preconcepute se vor lovi de tine ca de un zid şi vei încerca să îţi impui punctul de vedere, chiar dacă nu prea vei avea cu cine.

Peşti

Te simţi obosit şi lipsit de orice chef de muncă. Ziua va începe lent şi va continua la fel. Încearcă să te mobilizezei, altfel şeful s-ar putea să te tragă la răspundere.

Așa a fost gasită moartă Madalină Manole. Fotografia din dosarul de ancheta... HOROSCOP 10 NOIEMBRIE. SINGURA ZODIE care-și va întâlni SUFLETUL PERECHE. SE VA ÎNDRĂGOSTI pe loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x