Căutare Live

Are 24 de ani, dar este căsătorit cu o femeie de 81 de ani! Explicația este de necrezut, iar ceea ce se întâmplă în locuința lor a scandalizat vecinii. „Mă iubește”

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Ucraina este căsătorit cu o femeie în vârstă de 81 de ani, care i-ar putea fi bunică. Explicația pe care o dau amândoi este uluitoare, dar vecinii îi contrazic.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Ucraina este căsătorit cu o femeie în vârstă de 81 de ani, care i-ar putea fi bunică. Explicația pe care o dau amândoi este uluitoare, dar vecinii îi contrazic.

Alexander Kondratyuk, din Vinnitsa, avea 22 de ani când s-a căsătorit, iar acum, la 24 de ani, este încă soțul bătrânei. Presa din țara lui spune că, cel mai probabil, cuplul va mai rezista până când el va împlini 27 de ani.

Tânărul a decis să se căsătorească cu femeia acum în vârstă de 81 de ani după ce, la sfârșitul anului 2017, a primit ordin de încorporare și urma să se prezinte la comisariat în vederea efectuării serviciului militar obligatoriu timp de un an. În Ucraina, toți tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani trebuie să facă armata, cu o singură excepție: cei care au în grijă o soție cu dizabilități.

Prin urmare, Alexander a convins-o pe bunica de 81 de ani a unui văr să se mărite cu el, relatează t1.ua, citat de digi24.ro.

Cazul bizar a ajuns prima dată în atenția publică la începutul lui 2018, când comisariatul din Vinnitsa a depus o plângere la parchet cerând ca mariajul dintre Alexander Kondratyuk și Zinaida Illarionovna să fie anulat. Autoritățile militare erau convinse că tânărul de 22 de ani și-a falsificat documentele. Însă, procurorii au stabilit că cei doi erau căsătoriți legal, astfel că cei de la comisariat au închis dosarul.

Cazul a ajuns din nou în atenția publică la începutul acestei luni, când presa i-a întrebat pe militari ce au de gând să facă în acest caz particular.

Vecinii au spus ce se întâmplă la locuința bătrânei

Aleksandr Danilyuk, directorul comisariatului din Vinnitsa, le-a spus reporterilor că Alexander are toate actele în regulă și, potrivit acestora, nu poate să meargă în armată, pentru că este însoțitorul soției sale, o persoană cu dizabilități. În plus, documentele arată că cei doi locuiesc împreună, în casa femeii.

Kondratyuk continuă să nege că s-a căsătorit pentru a evita armata și susține că are sentimente profunde pentru soția lui. Femeia, la rândul ei, le-a spus reporterilor că Alexander este un bărbat bun, o iubește și are grijă de ea. Însă vecinii îi contrazic pe cei doi și le-au declarat angajaților unei televiziuni locale că mariajul celor doi este o farsă. Zinaida este vizitată și ajutată de copii și nepoți, iar soțul ei nu vine niciodată să o vadă.

În ciuda acestei controverse, autoritățile au mâinile legate odată ce documentele sunt perfect legale. Comisariatul a anunțat că nu va mai intreprinde nicio acțiune legală împotriva tânărului.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri