Antena Căutare

2015, anul surprizelor! Camelia Pătrăşcanu îţi spune care sunt nativii cei mai norocoşi

Vrei să ştii ce te aşteaptă în 2015? Camelia Pătrăşcanu, realizatoarea emisiunii "Star Zodiac", are o surpriză pentru tine. La un an de Antena Stars, Camelia îţi spune ce ţi-au pregătit astrele pentru anul viitor.

Vrei să ştii ce te aşteaptă în 2015? Camelia Pătrăşcanu, realizatoarea emisiunii "Star Zodiac", are o surpriză pentru tine. La un an de Antena Stars, Camelia îţi spune ce ţi-au pregătit astrele pentru anul viitor.

"De două lucruri avem nevoie în 2015: entuziasm și viziune. Entuziasmul este generat de vocație, talent, abilități exersate, de încredere în propriile forțe și optimism. Acestea vor funcţiona ca un magnet, atrăgând spre noi oportunități și relații folositoare. Da, va trebui să ne jucăm cu șansele care apar. Dar, să nu uităm, oricâte ocazii ni se vor da reușita va depinde de curajul și încrederea noastră, care nu se pot susţine daca nu ne-am exersat un talent, dacă nu ne-am educat calitățile. Foarte favorizați vor fi "meseriașii", cei care știu bine să facă un lucru, care pun nu doar pricepere, ci și ingeniozitate în munca lor, care sunt originali și au curajul să vină cu idei noi sau să găsească soluții noi în munca lor. Vom avea entuziasm mai ales din luna mai.
Viziunea este cadrul larg pe care îl concepem în minte și îl susținem cu sufllet despre succes și împlinire. Practic, trebuie să fim capabili să ne trasam o traiectorie, nu doar să avem câteva realizări. Viziunea nu se bazează doar pe ambiție, așa cum cere succesul. Viziunea integrează munca și succesul din 2015 într-un plan de viață mai amplu în care conturăm cum vrem să ne simțim peste un timp mai lung, unde vrem să ajungem cu realizările de acum. Toată vara vom lucra la o viziune care depinde tot mai putin de alții - pentru că vom realiza că trebuie să ne bazăm doar pe noi. Înțelegem că nu ne putem controla viitorul dacă facem planuri pe termen lung, în care depindem de alții - de munca lor, de banii sau de cinstea lor. Și mai trebuie ceva. Ca să avem succes trebuie să găsim mereu căi și metode legale de a ne descurca mai ales atunci birocrația sau administrația impun reguli. Aici ne vom dovedi ingeniozitatea", a spus Camelia Pătrăşcanu pentru Antena Stars.

Şi, pentru că Antena Stars vede tot, Camelia avut un mesaj pentru cititorii www.antenastars.ro şi telespectatorii Antenei Stars:

"Urmăriţi atent si critic vedetele din emisiunile AntenaStars. Oamenii transmit mai mult decat cuvinte si imagini. Intamplarile fiecarui star sunt „studii de caz” din care pot invata sa evite la timp greseli sau se pot inspira pentru succes. Apreciez la Antena Stars ca ramane aproape de telespectatori si isi regleaza pulsul stirilor si dezbaterilor cu cel al telespectaorilor tinand cont de opiniile lor. La Multi Ani cu Succes, Antena Stars!".

Ești Berbec, Leu sau Fecioară? Banii vin din toate părțile pentru tine! Horoscopul pentru weekend... SECRETUL TERIFIANT care a ieşit la iveală! Ce ascunde pagina 666 în BIBLIE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x