Antena Căutare

A apărut SEMNUL FIAREI! Europa este în pericol după ce zeci de oameni au fost ÎNSEMNAȚI!

Viitorul cyborgilor se apropie cu pași mici, dar repezi, iar o companie folosește deja microcipuri implantate în angajații săi

Viitorul cyborgilor se apropie cu pași mici, dar repezi, iar o companie folosește deja microcipuri implantate în angajații săi.

Scenariile futuriste cu implanturi de microcipuri sub piele au devenit o realitate de ceva timp, iar acum aplicațiile reale ale acestor așa-zise SF-uri încep să își facă simțită prezența în viața de zi cu zi.

Asta se întâmplă deja în Suedia, unde o companie implantează microcipuri în angajații săi, iar acestea sunt extrem de populare printre persoanele care lucrează acolo.

Epicenter este un spațiu de lucru din Stockholm, unde atât angajați, cât și alte persoane care ajung acolo caută să-și implanteze un astfel de microcip. Un astfel de implant nu este obligatoriu pentru persoanele de acolo, dar este suficient de popular încât să fie deja folosit de mai bine de 150 de angajați. Microcipul nu este mai mare decât un bob de orez și are o serie de aplicații practice.

Foto. Nu este minciună! Propietarul unei VILE de lux o vinde cu 11 lei. Cum este posibil... FOTO VIRAL. I-a cumpărat copilului un OU de ciocolată, însă surpriza găsită în el întrece orice imaginaţie. În loc de ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x