Antena Căutare

A castigat 100 de milioane de dolari, dar nu si-a ridicat premiul. Astazi EXPIRA TERMENUL

E agitatie mare in orasul Stevenage, Marea Britanie. In urma cu 180 de zile, cineva a castigat nu mai putin de 64 de milioane de lire sterline (echivalentul a 100 de milioane de dolari), dar nu a ridicat premiul. Iar termenul limita expira in aceasta seara!

A castigat 100 de milioane de dolari, dar nu si-a ridicat premiul. Astazi EXPIRA TERMENUL
| Daily Mail

Nu a mai ramas piatra la locul ei in micul oras din Regat! Mai sunt doar cateva ore si, daca cele doua bilete norocoase nu vor fi gasite, premiul de 100 de milioane de dolari va intra in visteria Loteriei. Nu-i de mirare, asadar, ca localnicii s-au transformat in veritabili cautatori de comori, ce scormonesc tot ce prind in cale.

Potrivit Daily Mail, au existat si persoane care au apelat la firme de curatenie pentru a le rascoli casa, in speranta ca vor descoperi, ca prin minune, biletele norocoase. Chiar daca nimeni nu-si aduce aminte, cu exactitate, sa fi jucat asemenea numere!

De altfel, intr-o ultima incercare de a da peste cele "doua lozuri", o canapea gigantica a fost instalata in centrul orasului, pentru a indemna cetatenii sa mai caute. Degeaba!

Evident, toata lumea se intreaba ce s-a intamplat cu respectivele bilete. Iar zvonurile au luat amploare. Printre vinovati, bautura si moartea. Unii spun ca tichetele au fost pierdute intr-un pub (la betie, oare?), in timp ce altii cred cu fermitate ca numai un mort ar putea rata o asemenea ocazie. Cel mai probabil, insa, ele au fost aruncate din greseala pe undeva. Insa unde?

Britanicii nu sunt la prima experienta de acest gen. In 2007, un bilet in valoare de 6.9 milioane de lire sterline s-a dus pe apa sambetei. La fel ca si in 2004, cand un premiu de 7 milioane de lire a ramas intact.

foto: Daily Mail


VIDEO! E mic, mic, mic si buclucas. O rusoaica nu reuseste sa-i faca fata!... FOTO&VIDEO! Mickey Mouse, Cenusareasa, Alba-ca-Zapada si Bambi, cele mai frumoase desene ale copilariei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x