Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

S-a dus de urgență la spital crezând că are pietre la rinichi și a născut… tripleți! „Sunt șocată” – Foto

O femeie din Statele Unite ale Americii s-a dus de urgență la spital crezând că are pietre la rinichi. Însă, spre surprinderea ei, a născut tripleți.

O femeie din Statele Unite ale Americii s-a dus de urgență la spital crezând că are pietre la rinichi. Însă, spre surprinderea ei, a născut tripleți.

Dannette Giltz, dintr-un orăşel din Dakota de Sud, a declarat că a crezut până în ultimul moment că suferă de o criză de rinichi.

„Când au început durerile mi-am închipuit că aveam calculi renali de care mai suferisem", a declarat Dannette Giltz într-un program difuzat duminică la un program de televiziune din oraşul Sturgis.

Mama tripleților, care s-au născut la 10 august, cântărind fiecare aproximativ 1,8 kilograme, a explicat că deşi mai are încă doi copii, nu şi-a închipuit că era însărcinată în 34 de săptămâni când a fost dusă la spital.

În acel moment medicii i-au spus că durerile pe care le are sunt cele de naştere.

Iniţial, medicii au crezut că este vorba despre gemeni, dar până la urmă Dannette Giltz a născut prin cezariană tripleţi – un băiat și două fete.

Proaspăta mămică a mărturisit că încă nu poate crede ceea ce s-a întâmplat şi că atât ea cât şi soţul ei au crezut că are pietre la rinichi, având în vedere că mai trecuse prin astfel de crize.

„Nu cunosc cupluri care să aibă tripleți concepuți natural. Ce să mai spun despre cazul meu, de 34 de săptămâni de sarcină cu tripleți, fără să știu? Așa că toată lumea este șocată. Și noi suntem șocați”, a spus ea.

Femeia și soțul ei, Austin, i-au numit pe cei trei copii Blaze, Gypsy și Nikki. Bebelușii au fost născuți la câte patru minute unul față de altul.