Antena Căutare

„A fost jenant”. A urcat la bord îmbrăcată așa, iar o însoțitoare de zbor i-a spus că e prea „dezbrăcată”. Ce a urmat

Însoțitoarea de zbor a considerat că ținuta purtată de această femeie nu se pretează cu politica promovată de companie în ceea ce privește conduita pe timpul zborului. Iată cum s-a prezentat pasagera la bordul aeronavei, de fapt!

„A fost jenant”. A urcat la bord îmbrăcată așa, iar o însoțitoare de zbor i-a spus că e prea „dezbrăcată”. Ce a urmat Galerie
„A fost jenant”. A urcat la bord îmbrăcată așa, iar o însoțitoare de zbor i-a spus că e prea „dezbrăcată”. Ce a urmat | Captură X/Shutterstock

O femeie din SUA, pe numele ei Thorne, a urcat într-un avion al companiei Southwest Airlines în timp ce purta colanți de jogging și o bustieră.

Însă, o însoțitoare de zbor a considerat că ținuta ei este mult prea indecentă și i-a cerut să se acopere, potrivit Business Insider, citat de Digi24.

„A venit și m-a întrebat despre ținuta mea și a spus că o consideră prea revelatoare și nepotrivită pentru compania aeriană.”, a spus Thorne, citată de sursele menționate mai sus./„A fost incredibil de jenant.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Ea este femeia care și-a găsit elixirul perfect pentru piele. Motivul pentru care folosește propriul noroi din grădină

Cazul pasagerei mustrate de o însoțitoare de zbor pentru că a urcat prea „dezbrăcată” la bord

Femeia, care a concurat de șapte ori la „American Ninja Warrior”, a declarat pentru Insider că, din punctul ei de vedere, nu era îmbrăcată nepotrivit, o astfel de ținută fiind ceva obișnuit la o sportivă ca ea.

Așa că, atunci când însoțitoarea de bord i-a spus că hainele ei lasă prea mult la vedere, Thorne a fost „absolut uimită”. După evenimentul neplăcut, femeia a făcut totul public pe platforma X, iar postarea a strâns 31,1 K vizualizări până în momentul de față.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu sunt o persoană conflictuală, dar ceea ce s-a întâmplat nu este în regulă și cineva ar trebui să spună ceva despre asta.”, a continuat Thorne, potrivit surselor citate mai sus.

Thorne a mai precizat că a refuzat cererea însoțitoarei de zbor de a mai pune niște haine pe ea.

Ce a răspuns Compania aeriană

În postarea făcută pe platforma X, în care a publicat ținuta purtată, dar și un clip care o surprinde pe însoțitoarea de zbor în timp ce îi cere să se îmbrace, Thorne a etichetat și compania aeriană.

Ulterior, Southwest Airlines a răspuns la postare și i-a cerut lui Thorne să trimită companiei aeriene un mesaj privat cu mai multe detalii. Un reprezentant al companiei și-a cerut scuze femeii și a transmis că a depus o plângere în numele ei, a mai completat pasagera, potrivit sursei citate mai sus.

Thorne a mai menționat că Southwest Airlines nu ar avea un cod vestimentar care să sublinieze ce pot și ce nu pot purta pasagerii, singurul aspect evidențiat fiind acela că „purtarea de haine lascive, obscene sau vădit ofensatoare” nu este permisă la bord, potrivit Insider.

Citește și: Tânăra care face o avere cu corpul ei păros, însă fanilor abia le vine să creadă că este reală. Ce le-a transmis influencerița

O mireasă a ajuns să se căsătorească cu cel care ar fi trebuit să-i fie socru. Care a fost motivul... După un an de la operația de cezariană, o femeie a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare. Medicii au descoperit ce se a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x