Antena Căutare

A început să-i cadă părul și s-a dus la medic, dar acolo a primit o veste șocantă! Milioane de femei fac această greșeală!

Atunci când a început să îi cadă părul și unghiile, o femeie s-a dus la medic pentru a face niște analize. Totuși, acolo a primit un diagnostic șocant.

A început să-i cadă părul și s-a dus la medic, dar acolo a primit o veste șocantă! Milioane de femei fac această greșeală!
Cazul acestei femei a șocat lumea medicală

Atunci când a început să îi cadă părul și unghiile, o femeie s-a dus la medic pentru a face niște analize. Totuși, acolo a primit o veste șocantă.

Totul a început prin căderea parului, apoi prin căderea unghiilor până când într-o zi soțul ei a găsit-o leșinată în baie.

Femeia a aflat că suferă de sindromul șocului toxic, cel mai probabil cauzat de utilizarea absorbantelor interne.

S-a trezit plină de vânătăi, chiar dacă nu făcuse nimic! Dar când s-a dus la medic...verdictul a șocat o lume întreagă! Motivul este cu adevărat CUTREMURĂTOR!

Acestea nu au fost singurele probleme ale pacientei. I s-a degradat destul de grav și pielea. Medicii au fost nevoiți să-i inducă o comă artificială, astfel încât să-i poată face tratamentul. Dupa 8 zile au trezit-o, dar ea nu-și mai amintea nimic. Mai mult decât atât, femeia nu-și mai recunoștea proprii copii.

Pacienta s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate

Pe lângă faptul că se afla într-o stare fizică proastă și în imposibilitatea de a se deplasa, ea a avut inclusiv probleme cu creierul, fiind în imposibilitatea de a termina o propoziție, potrivit secretele.ro.

A crezut că are o simplă unghie învinețită, dar când s-a dus la doctor a primit o veste șocantă! Uite ce i-au spus medicii!

A luat totul de la capăt, de la învățarea lucrurilor de bază, cum ar fi mâncatul, mersul, vorbitul, fiindu-i necesari 2 ani de zile până la o recuperare completă.

O creatură bizară a fost descoperită recent! Mulți cred acum în existența extratereștrilor!... Horoscop: Ce se întâmplă cu relaţia ta în perioada următoare, în funcţie de zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x