Antena Căutare

FĂRĂ CUVINTE! A intrat în restaurant și a mâncat, dar după ce a plecat, ospătarii au început să plângă: Ce au găsit în șervețelul bărbatului

Ospătarii unui restaurant din Marea Britanie au fost profund impresionați de mesajul lăsat de un bărbat pe un șervețel. "Ne-au dat lacrimile", au povestit aceștia.

Ospătarii unui restaurant din Marea Britanie au fost profund impresionați de mesajul lăsat de un bărbat pe un șervețel. "Ne-au dat lacrimile", au povestit aceștia, scrie bzi.ro.

Bărbatul le-a lăsat un mesaj scris cu pixul pe un șervețel de masă în care le-a povestit că restaurantul în care aceștia lucrează are o semnificație specială pentru el. Este localul în care sărbătorea an de an aniversarea căsătoriei alături de soția lui, acum trecută în neființă.

O poză făcută mesajului a fost urcată pe site-ul de socializare Reddit. Utilizatorul a povestit că bărbatul stătea singur la masă și părea trist.

"Acesta era locul favorit al soției mele și vedeam aici an de an pentru aniversarea noastră. M-am gândit să... citește mai departe!

Ești Rac, Scorpion? Te așteaptă fluturi în stomac! Horoscopul pentru dragoste, în săptămâna 17-23 noiembrie!... A fost desemnat cel mai înșelător TEST de PERSPICACITATE din lume: Care e numărul locului de parcare pe care se află maș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x