Căutare Live

A transformat o simplă țigară electronică într-o consolă pentru jocuri electronice

Un tânăr ingenious a reuşit să manipuleze programul unei ţigarete eletronice astfel încât să poată rula jocuri pentru smartphone, potrivit Noobz.ro.

Un tânăr ingenious a reuşit să manipuleze programul unei ţigarete eletronice astfel încât să poată rula jocuri pentru smartphone, potrivit Noobz.ro.


Imaginaţia nu are limite, la fel şi resursele, atunci când motivaţia este suficient de mare. Cu toate că, ţigările electronice nu vor ajunge o platformă pentru jocurile de pe telefon, un tânăr a depus un efort destul de mare pentru a creat un asemenea lucru.


Tânărul, împătimit al jocurilor de orice fel, a reuşit ca dintr-o ţigară electronică că manipuleze codul unităţii astfel încât să ruleze popularul joc pentru dispozitivele mobile Flappy Bird. Odată instalat, jocul a putut fi rulat pe display-ul OLED cu care ţigara electronică este dotată, iar cu toate că display-ul este unul alb-negru, nu pare să îl încurce într-un fel.


Balazas Bank, a reușit să manipuleze software-ul țigaretei electronice prin încărcarea unui firmware actualizat, care i-a permis să ruleze un ROM, care a instalat jocul. Flappy Bird se poate juca fără probleme și poate fi controlat prin intermediul ROM-ului personalizat și hardware-ul existent deja în țigară.


Pentru cei nostalgici, care tânjesc după jocuri ce le-au marcat copilăria, în special pe telefonele NOKIA, Bank spune că, lucrează la implementarea unei versiuni a jocului SNAKE. Implementarea jocului Flappy Bird a fost destul de simplă. Probabil că, dacă Bank ar fi vrut să implementeze un joc cum este Super Mario, lucrurile nu ar mai fi mers atât de lin.

Vezi video-ul şi instrucţiunile care au făcut posibilă această transformare

Câinii din lumea întreagă vor putea încărca poze pe Instagram. Cum este posibil?... Cum îmbunătăţeşti semnalul Wi-Fi folosind numai o doză de bere...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x