Antena Căutare

Această tânără căuta în gunoaie pentru a-și întreține familia. Într-o bună zi, a găsit într-un container ceva ce i-a schimbat definitiv viața

O tânără din Brazilia a reușit să uimească o lume întreagă cu povestea ei de viață. Tânăra a devenit cunoscut pretutindeni.

O tânără din Brazilia a reușit să uimească o lume întreagă cu povestea ei de viață. Tânăra a devenit cunoscut pretutindeni.

Este vorba despre Ana dos Santos Cruz de 23 de ani, o mamă nevoită să caute prin gunoaie pentru a-și crește băiatul de doar trei ani. Într-o zi, femeia a descoperit o pungă cu cecuri în valoare de 80.000 de dolari, sumă ce trebuia donată unui spital.

Tânăra nu a păstrat banii, ci a dat punga cu cecuri spitalului, pe motiv că bolnavii de acolo au mai multă nevoie de suma impresionantă.

Gestul ei a devenit cunoscut în toată țara și, după ce a apărut în cadrul unei emisiuni, femeia a primit numeroase contracte de modelling și acum și-a reluat studiile, pentru a-și construi o carieră.

Ne bucurăm de soare, vara asta mergem la mare! 79 de lei de persoană, cazare şi trei mese pe zi, pentru tineri, în Centr... Zodia care e numai bună de pus pe rană! Alină orice inimă, oricât de rănită ar fi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x