Antena Căutare

Afla care sunt produsele placebo cu care ne pacalim zi de zi!

Metoda placebo este folosita regulat in medicina, fara ca pacientul sa stie, mai ales in testele medicale pentru stabilirea sau confirmarea unui diagnostic. Dar putini dintre noi stiu ca multe produse pe care le folosim zi de zi sunt tot un fel de placebo. Site-ul american Mainstreet a prezentat de curand cateva dintre cele mai frecvente obiecte placebo pe care le folosim zilnic.

Pasta de dinti cu efect de albire este unul dintre produsele placebo folosite de omul modern.
Astfel, in loc de dantura alba si stralucitoare, ne putem trezi cu dureri de dinti si cu vizite repetate si costisitoare la dentist, pentru a ne pune fatete de portelan sau chiar pentru a ne inlocui dintii macinati din cauza abrazivitatii acestor produse.

Detergentul de vase care protejeaza mainile „sensibile" ale gospodinelor In plus, pot provoca alergii.

Deodorantul antiperspirant cu efect de 24, 48, 72 sau chiar 96 de ore Agentii chimici din aceste produse au rolul de a „astupa" porii, astfel incat sa impiedice transpiratia.

Bratara energizanta publicitate mincinoasa in privinta virtutilor „miraculoasei" bratari.

Bauturile impotriva mahmurelii nu anihileaza in realitate starea de betie, ci doar accelereaza procesul de eliminare a alcoolului din organism.

Pantofii de sport care fac muschi sunt un alt placebo care a facut recent furori.

Butonul „verde" pentru pietoni In realitate, semafoarele prevazute si cu un astfel de buton, sunt programate tot pe sistemul impiedicarii aglomerarii traficului masinilor, si nu pe cel de asteptare la traversare a pietonilor.

televizorul HD (high definition)

Jurnalul
sheknows.com
O galerie de arta moscovita angajeaza persoane care sa doarma in vitrina... VIDEO! A platit un milion de dolari pentru propria Statuie a Libertatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x