Antena Căutare

"Din păcate, nu mai am timp. Pe 20 decembrie voi fi îngropat!" Aflat pe moarte, i s-a permis să vadă îninte de premieră ultimul film "Star Wars"

''Puteţi ajuta? Avem un pacient care este un imens fan #StarWars. Din păcate, timpul nu este de partea lui pentru 20 decembrie. Dorinţa lui este să vadă ultimul film Star Wars #RiseOfSkywalker împreună cu fiul său mic. Dacă ştiţi persoane care ar putea face ca acest lucru să se întâmple vă rugăm să le transmiteţi'', este mesajul care a făcut un bolnav incurabil cel mai fericit om din lume.

"Din păcate, nu mai am timp. Pe 20 decembrie voi fi îngropat!" Aflat pe moarte, i s-a permis să vadă îninte de premieră ultimul film "Star Wars"
Ultimul film Star Wars va fi lansat pe 20 decembrie | Daily Mail

Personalul unui centru de îngrijiri medicale din Marea Britanie care a solicitat o vizionare în avans a celui mai recent film din saga ''Star Wars'' pentru un fan al seriei care suferă de o boală incurabilă şi-a exprimat recunoştinţa după ce Disney a confirmat că proiecţia va avea loc.

Centrul Rowans Hospice situat în apropiere de oraşul Portsmouth din comitatul Hampshire, a lansat un apel pe Twitter pentru unul dintre pacienţii săi, scrie Daily Mail.

Ultimul episod din saga cinematografică dedicată personajului Skywalker - "Star Wars - Episode IX: The Rise Of Skywalker" - va avea premiera la 20 decembrie, însă pacientul, fan al seriei, ar putea să nu trăiască pentru a o vedea.

Printre utilizatorii reţelei de socializare Twitter, acolo unde a fost postat mesajul, care au răspuns s-a numărat chiar actorul Mark Hamill care joacă în ''Star Wars''. ''Contactaţi Disney. Ei sunt singurii care pot face acest lucru. Mult noroc!'', a scris vedeta.

Directorul Walt Disney a acceptat să-i îndeplineasca ultima dorință

Directorul executiv al companiei Walt Disney, Robert Iger, a intervenit a doua zi. ''Vă rog să furnizaţi detaliile necesare şi cu siguranţă vom încerca'', a scris el. Ulterior, Iger a confirmat că vizionarea în avans va avea loc.

''Cu prilejul Zilei Recunoştinţei, Disney este recunoscătoare că poate împărtăşi #TheRiseOfSkywalker cu un pacient şi familia sa la RowansHospice. Fie ca forţa să fie cu voi şi cu noi toţi!'', a scris directorul companiei.

O reprezentantă a centrului de îngrijiri medicale, Lisa Davies, a declarat: ''Am rămas fără cuvinte. Nu putem mulţumi îndeajuns Disney pentru confirmarea faptului că vor putea prezenta filmul pentru a îndeplini dorinţa pacientului nostru''.

Succesul apelului a fost salutat de numeroşi utilizatori Twitter, printre aceştia numărându-se Michael Eisner, proprietarul clubului de fotbal Portsmouth FC, fost director executiv Disney. ''Sunt foarte fericit să văd că se întâmplă aşa ceva! Întreaga comunitate din Portsmouth de pe coasta de sud a Angliei apreciază ceea ce a făcut Disney'', a scris el.

"Star Wars - Episode IX: The Rise Of Skywalker" va încheia saga originală "Star Wars", începută în 1977.

Se licitează cizmele lui Napoleon Bonaparte! Liderul politic francez ar fi purtat perechea de încălțări în timp ce se af... Previziune cruntă pentru 2020! Un cutremur puternic ar lovi România. S-a prezis data exactă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x