Antena Căutare

Ai auzit de drunkorexie? Poți suferi și tu de această afecțiune fără să ai habar

Tu știi ce este Drunkorexia? Reprezintă un fenomen răspândit în rândul tinerilor și se caractearizează prin reducerea numărului de calorii în favoarea consumului de alcool.

Tu știi ce este Drunkorexia? Reprezintă un fenomen răspândit în rândul tinerilor și se caracterizează prin reducerea numărului de calorii în favoarea consumului de alcool.

Drunkorexia nu este încă văzută ca o tulburare alimentară, deși are efecte periculoase pentru sănătate și este o afecțiune care afectează multe tinere, în special.

Este un fenomen des întâlnit printre tineri, multe dintre clientele mele mă întreabă dacă ar trebui să renunțe la cină dacă plănuiesc să consume alcool în noaptea respectivă,” povestește un antrenor personal, citat de The Independent.

Multe tinere mărturisesc că renunță la cină sau au grijă să nu mănânce înainte de a ieși în oraș pentru a nu se simți balonate.

Specialiștii avertizează că este periculos să consumi alcool pe stomacul gol, însă cei care renunță la mâncare pentru a bea alcool nu realizează acest lucru.

Video ȘOCANT: În loc să îi acorde primul ajutor, au filmat-o după ce un bărbat a bătut-o în stradă. Femeia a rămas incon... „Made in China” scrie pe noi! S-a inventat primul tramvai care produce doar apă. Adio poluare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x