Antena Căutare

Ai curajul să o vezi și să nu plângi? Fotografia unui bunic care stă la masă singur şi mănâncă un burger, virală pe internet

Oameni din toată lumea i-au transmis urări şi gânduri bune după ce una dintre nepoatele unui bunic a postat o imagine. Şi era însoţită de mesajul: "Bunicul mănâncă burger doar cu mine la masă pentru că ceilalţi 5 nepoţi nu au venit."

Lacrimi

Oameni din toată lumea i-au transmis urări şi gânduri bune după ce una dintre nepoatele unui bunic a postat o imagine. Şi era însoţită de mesajul: "Bunicul mănâncă burger doar cu mine la masă pentru că ceilalţi cinci nepoţi nu au venit."

Consolarea singurătății în mâncare

Bătrânelul îşi invitase toţi cei 6 nepoţi la un prânz în familie şi le pregătise chiar el mâncarea. Acum, bunicului i-a mai trecut din supărarea că nepoţii l-au lăsat cu ochii în soare. Nu de alta, dar a devenit faimos pe internet.

Atât de sexy, încât ne va fi greu să o (re)cunoaștem! Ce rochie va purta Andreea Bălan, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva... Nicoleta Nucă, mai frumoasă ca oricând! Fanii: „Vom fi cu ochii pe tine!”...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x