Antena Căutare

Al Qaeda va lansa desene animate pentru incurajarea terorismul in randul copiilor

Specialistii in securitate care monitorizeaza site-urile islamiste au avertizat asupra iminentei lansarii unui lung-metraj de desene animate creat de simpatizanti ai Al Qaeda si menit sa incurajeze terorismul in randul copiilor.

Anuntul a fost facut, potrivit Daily Mail, pe un forum islamist de catre Abu al-Laith al-Yemen, un pseudonim al unui autodeclarat simpatizant Al Qaeda, care a anuntat ca sunt aproape de finalizarea unui film de animatie realizat cu sprijinul filialei din Yemen a retelei teroriste.

"Filmul se va numi Al Qaeda in Peninsula Arabica si incercam ca, prin mesajul care-l vom da copiilor, sa salvam religia islamica. Vom arata cum liderii tarilor arabe s-au vandut Vestului. Filmul va fi un efort religios pentru educarea copiilor nostri in spiritul adevaratului Islam. Copiii si tinerii vor fi astfel dezintoxicati de otava pe care le-o transmit posturile occidentale, cu complicitatea liderilor arabi", a anuntat al-Yemen.

Filmul include si scene in care sunt executati ostatici, dar si scene de lupta in care razboinici mascati participa la scene de lupta. Realizatorii filmului au anuntat ca acesta va include si scene care reproduc evenimente reale, precum rapiri si asasinate.

Sursa: Jurnalul National

BBC Science Focus: Avioane protejate impotriva vulcanilor... VIDEO! Suedia: Un barbat sufera de boala "dependenta de muzica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x