Antena Căutare

Album de Oscar: Postere de film celebre, transformate in fotografii de... nunta!

Nu e usor sa fii fotograf la propria nunta. Asteptarile celorlalti sunt mari; albumul foto trebuie sa fie demn de abilitatile tale. De aceea, un cuplu a decis sa uite de conventii si sa pozeze in staruri de cinema pentru cateva luni.

Fotograful Joshua Watson si viitoarea mireasa, producator video experimentat, Rachel, si-au realizat propriile fotografii de logodna, in care apar ca personaje principale pe cele mai tari postere de film. Astfel, Joshua si Rachel ii inlocuiesc pe Humphrey Bogart si Ingrid Bergman in celebra imagine de promovare pentru “Casablanca”, pe Leonardo DiCaprio si Ellen Page in “Inception” si pe Carey Mulligan si Peter Sarsgaard in “Little Miss Sunshine, s.a.m.d. Titlurile oficiale au fost inlocuite de fraze haioase care le descriu relatia si viitoarea casatorie iar in locul actorilor din distributie apar oamenii care i-au ajutat sa organizeze nunta.

Proiectul le-a luat sase luni de zile pentru a fi terminat. Imaginile finale apar drept coperti de DVD-uri si au fost trimise prietenilor in loc de invitatii traditionale.

Gata! E oficial in Molitfelnic! BOR a dat verde la sfintirea masinilor!!!... Vacanta pe doua roti, prin toata Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x