Alex Meurer pierduse aproape totul, după s-a îmbogățit cu 2 milioane de dolari în doar 10 luni. Cum a reușit

Alex Meurer, în vârstă de 34 de ani, a reușit să genereze o avere de 2 milioane de dolari în doar 10 luni, la scurt timp după ce a fost în punctul în care era să piardă totul.

Alex Meurer a reușit să devină milionar la doar 10 luni după ce prima sa companie aproape a dat faliment

Shutterstock

Alex Meurer a reușit să câștige 2 milioane de dolari în doar 10 luni, la scurt timp după ce a fost pe punctul de a pierde totul. Acum în vârstă de 34 de ani, bărbatul trăiește viața la care a visat până acum.

Alex Meurer nu provine dintr-o familie bogată, însă a reușit să își genereze propria avere, de unul singur.

Alex a fost pe punctul de a-și pierde toți banii atunci când a investit economiile într-o companie care gestiona criptomonede. Din luna aprilie, până în luna august, el a pierdut aproape totul.

Din fericire pentru Alex, el a reușit să folosească informațiile pe care le-a acumulat în acea perioadă pentru a pune bazele unei averi de miliarde.

Alex Meurer s-a îmbogățit cu 2 milioane de dolari în doar 10 luni

După ce compania sa a eșuat, Alex a decis să genereze un venit din Bitcoin, prin tranzacții. Cu ajutorul informațiilor pe care le avea, el a reușit să aibă profit în două luni.

Citește și: Nicolas Berggruen a cumpărat o proprietate cu o sumă record. De ce a fost numit „miliardarul vagabond”

„Am început în aprilie, și în august am rămas fără bani. A fost de parcă s-a aprins un bec în mintea mea. „Okay, nu a funcționat, dar ai văzut ce pot face criptomonedele”. A fost Sfântul Graal pentru mine, pentru a mă ridica la următorul nivel.”

De la 5.000 de dolari, Alex și-a creat o avere de milioane. În 10 luni, el a reușit să aibă venituri de 2 milioane de dolari. În plus, bărbatul a decis să împărtășească și altora secretul succesului său și a creat un canal în care vorbeste despre tranzacțiile de criptomonede.

Ca urmare a succesului său în această industrie, Alex duce o viață luxoasă. El a detaliat succesul său într-un video publicat pe canalul de YouTube Truly, în care vorbește despre viața pe care o are acum.

Bărbatul a oferit interviul într-un apartament luxos din Dubai. El se afla acolo pentru a-și cumpăra un nou ceas cu diamante, după ce i-a fost furat ultimul la o petrecere din Ibiza.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole

El a fost acompaniat în Dubai de prietena lui, Sasha, căreia i-a oferit și un cadou. Pentru ceasul luxos, Alex a plătit 30.000 de dolari.

Citește și: Ea e femeia alergică la bani. Nu îi poate atinge, dar acest lucru n-a oprit-o să facă o avere uriașă. Ce a povestit Emma Killilea

Dincolo de bijuteriile scumpe, bărbatul investește mulți bani și în garderoba sa. Cea mai scumpă pereche de pantofi sport pe care o deține a costat 1.300 de dolari.

„Mă simt foarte norocos că am avut atât de mult succes și sunt mândru de ceea ce am realizat,” a declarat Alex. „Nu provin dintr-o familie bogată, așa că averea pe care o voi moșteni a fost muncită de mine.”

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri