Căutare Live

Alex Solomin a devenit instructor de fitness după ani întregi de obezitate și vicii. I s-a spus că nu "va trece de 30 de ani"

Alex Solomin a devenit instructor de fitness profesionist după ani întregi în care a fost obez, boală pe care a dobândit-o în urma unor vicii. Medicii i-au spus, la un moment dat, că nu "va trece de vârsta de 30 de ani". Iată povestea lui.

Alex Solomin a devenit instructor de fitness după ani întregi de obezitate și vicii. I s-a spus că nu "va trece de 30 de ani"

Shutterstock

Alex Solomin a demonstrat tuturor, dar în primul rând lui însuși, că poate să facă orice cu voința pe care o are. Iată care este povestea lui, cum arăta înainte și cum arată acum, relatată de Fit & Well.

Alex Solomin a devenit instructor de fitness după ani întregi de obezitate și vicii. I s-a spus că nu "va trece de 30 de ani"

Alex Solomin este din New York și poate să spună că a renăscut, după un timp în care s-a simțit ultimul om de pe pământ. El a avut o perioadă când mânca numai mâncare nesănătoasă și era dependent de jocurile video. Se juca și câte 16 ore pe zi pe calculator, la un moment dat. Se îngrășase atât de mult, încât, spune el, evita oglinzile. Nu putea să se privească la el însuși pentru că îi era rușine.

Bărbatul de 31 de ani a declarat pentru canalul Truly de pe YouTube: "Era așa ușor să mă joc pe calculator câte șase ore pe zi, luam telefonul și îmi comandam tot ce voiam eu de mâncare. Pur și simplu, stăteam pe scaun și mâncam".

Alex suferea de tulburări de alimentație și de încredere în el însuși. Chiar și un simplu drum la magazinul din cartier devenea, pentru el, tot mai greu de pus în practică. Avea dificultăți să se mai deplaseze.

La un moment dat, Alex Solomin suferea de obezitate, avea mai mult de 165 de kilograme, iar un medic i-a spus că "nu va trece de vârsta de 30 de ani" în condițiile în care sănătatea lui urma să se deterioreze tot mai mult din cauza greutății. A fost semnalul de alarmă pentru el, cel care i-a dat "o palmă puternică peste față" și l-a "trezit". "Pentru mine, asta s-a tradus așa: ori fac ceva, ori voi muri. Am decis să îmi iau viața în mâini și să schimb ceva", a spus Alex Solomin.

Alex Solomin a devenit instructor de fitness profesionist după ani întregi de obezitate și vicii. Cât de mult i s-a schimbat viața

Alex a început să facă tot ce i-a stat în putință ca să slăbească. A dat jos mai mult de 100 de kilograme și a început să pună masă musculară pe el. Recent, a devenit instructor de fitness profesionist și predă cursuri online.

"Eu știu cât de greu este să fii gras și să încerci să slăbești. Simt că asta trebuie să fac. Știu cât de important este să îi ajut pe oameni să trăiască acea viață pe care o merită, să își transforme corpurile și mintea, totodată", a spus Alex.

În momentul de față, tânărul face sport de șase ori pe săptămână ca să se mențină. Exerciții de rezistență, în special. Un studiu a arătat că simplul fapt de ridicare a unor greutăți, mai puțin de o oră pe săptămână, reduce riscul unui infarct cu 70 la sută, pe lângă alte beneficii pe care le au.

Pe lângă exercițiul fizic, Alex este foarte atent și la ceea ce mănâncă, pentru că merg mână în mână. Tânărul are grijă ca fiecare masă a lui să fie echilibrată caloric și cât mai diversă.

Tânărul spune că acum îi face plăcere să se privească în oglindă și o face ori de câte ori are ocazia. "Sunt mulțumit de cum arăt. Mă simt împlinit și sunt fericit".

Cuplul se bucura de o cină romantică când o croazieră cu nudiști a trecut pe lângă ei. "Priveliștea" la care n... Laura Bevin a suferit arsuri de gradul 3 la plajă, după ce a folosit un produs pe care oricine l-ar putea confunda. Ce a...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x