Căutare Live

Americanii au lansat televizorul de 300.000 de dolari

O companie americana a scos pe piata un televizor cu diagonala de 279 de centimetri si un pret exorbitant de 300.000 de dolari. Televizorul cu o rezolutie ultra HD 4K nu putea fi lansat decat la cel mai mare targ de electronice din lume care se desfasoara zilele acestea in Las Vegas.

Televizorul este produs de firma Westinghouse, care nu s-a remarcat pana acum pe piata televizoarelor HD.

Ecranul cu diagonala de 279 de centimetri are un unghi de vizualizare de aproape 180 de grade si culori vibrante.

La targul din Las Vegas, reprezentantii companiei au declarat ca toti cei interesati de noul televizor il pot primi in primul trimestru al acestui an. Acesta va fi montat gratuit in casa fiecarui cumprator, relateaza portalul Engadget.

Foto: egadget.com

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri