Antena Căutare

Anunț fabulos! Aşa ceva nu aţi mai auzit! Un român oferă gratuit un apartament cu două camere. Care sunt condiţiile

Un anunț care a atras atenţia tuturor a fost postat pe un site de anunţuri în urmă cu câteva zile. Un băimărean a anunțat că donează un apartament ultracentral compus din două camere. Cum e posibil?!

Un anunț care a atras atenţia tuturor a fost postat pe un site de anunţuri în urmă cu câteva zile. Un băimărean a anunțat că donează un apartament ultracentral compus din două camere. Cum e posibil?!

Nu te grăbi! Bărbatul a explicat în anunţ că va dărui imobilul cuiva care chiar are nevoie de adăpost și că va lua în considerare, în primul rând, cazurile sociale.

Totodată, băimăreanul a anunțat că apartamentul necesită renovare completă și rebransarea la toate utilitățile.

Iată mesajul complet:

"DONEZ apartament cu 2 camere semidecomandat situat ultracentral, la etajul 4, Baia Mare. Prefer să îl dau cuiva ce chiar are nevoie de adăpost, deci voi face demersurile necesare pentru a identifica cazuri sociale reale.

Necesită renovare completa şi rebransarea la toate utilităţile. Ar fi nevoie de cineva care să susţină cauza şi să contribuie la rândul lor pentru aceste lucrări. Mă puteţi contacta dacă doriţi să ajutaţi în demersul meu fără a aştepta ceva în schimb

Da, dacă vedeţi acest anunţ înseamnă că este încă valid.

Decizia în privinţa cui va primi apartamentul va fi luată de mine după mijlocul lui septembrie. Până atunci tot ce pot oferi sunt diverse detalii.

Sunt şanse să îmi păstrez dreptul de uzufruct viager asupra bunului pentru a interveni în cazul (re)vânzării fără acordul meu. Totul se va face în faţa unui notar ce va explica ambelor părţi aceste detalii".

Femeia și-a strecurat pe furiș unghia în paharul cu băutură și s-a speriat când a văzut ce se întâmplă! A sunat imediat ... Suada Agachi: De ce este bine să avem portofel de culoare neagră. Ce se întâmplă cu persoanele care au portofel roșu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x