Antena Căutare

Apocalipsa, mai aproape decât s-a crezut! Avertismentul specialiștilor francezi îți dă fiori: "O parte a globului va fi distrusă în doar cinci minute!”

O echipă de specialişti francezi fac previziuni șocante despre Apocalipsă. Climatologi şi specialişti de la Universitatea Clermont Auvergne din Franţa cred că o parte a globului ar putea fi distrusă în doar cinci minute.

O echipă de specialişti francezi fac previziuni șocante despre Apocalipsă. Climatologi şi specialişti de la Universitatea Clermont Auvergne din Franţa cred că o parte a globului ar putea fi distrusă în doar cinci minute.

Mai multe erupții vulcanice masive sau reactivarea unor vulcani, cum ar fi cel din Yellowstone Park, SUA, ar putea aduce sfârşitul. Temperaturile scăzute şi topirea gheţii din Antarctica vor agrava situaţia.

Învelişul de gheață este considerat un fel de „sistem de protecţie” al mediului împotriva erupţiilor vulcanice, însă activitatea umană duce, din nefericire, la catastrofe globale.

Imagini impresionante! Un bărbat de 23 de ani trăiește într-un corp de bebeluș. Nu vorbește, ci doar plânge și țipă... Camerele de supraveghere de lângă casă au surprins apariția unei fantome, chiar în timpul zilei!...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x