Antena Căutare

Arată fabulos de bine și înnebunește lumea cu trupul ei sexy! Toți au parte de un joc când află ce vârstă are această femeie!

Lucrează ca model și arată fabulos de bine, dar toți au parte de un adevărat șoc atunci când află ce vârstă are această femeie sexy.

Arată fabulos de bine și înnebunește lumea cu trupul ei sexy! Toți au parte de un joc când află ce vârstă are această femeie! Galerie
Carmen arată incredibil de bine

Lucrează ca model și arată fabulos de bine, dar toți au parte de un adevărat șoc atunci când află ce vârstă are această femeie sexy.

O cheamă Carmen Dell'Orefice. Este bunică, dar asta nu o împiedică să aibă un corp de zeiță, la care tânjește orice femeie.

Toți au parte de un șoc atunci când află că femeia are în realitate 82 de ani. A devenit model la vârsta de 13 ani și are deja 70 de ani de experiență în domeniu.

FOTO: Timpul a stat în loc pentru ea! Yasmina Rossi, modelul care arată la 59 de ani ca la 20! E super hot!

Carmen este un model de succes

Este iubită de fotografi mai ales pentru expresivitatea corpului său incredibil de atrăgător.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Pentru ei e obișnuință! Top 6 cele mai mincinoase zodii... Se potrivește perfect! Refrenul piesei ”Da, mamă”, modificat în funcție de zodie! Cel mai tare horoscop din 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x