Antena Căutare

Așa agață bărbații, în funcție de ZODIE! TU ce metode ai? Horoscopul acesta îți spune dacă cineva a pus ochii pe tine!

Cu siguranță te-ai confruntat cu situația de a nu observa faptul că un bărbat încearcă să te agațe. Asta fiindcă fiecare are metodele lui, în funcție de zodie.

Cu siguranță te-ai confruntat cu situația de a nu observa faptul că un bărbat încearcă să te agațe. Asta fiindcă fiecare are metodele lui, în funcție de zodie.

Berbec

Barbatii, ce se gasesc sub acest semn zodiacal, incearca de la primele intalniri sa va cucereasca cu seriozitatea lor. Des fiindu-le pusa sub semnul intrebarii, ramane la latitudinea dumneavoastra daca ii veti crede sau nu. Parca va si sperie putin, nu?

Taur

Macho man- da, cuvintele potrivite. Nu vorbeste prea mult, dar ii puteti vedea dorinta in ochi, din felul in care va priveste, isi musca buza, sau isi da mana prin par, sarmant. Abia asteapta sa-i cedati si sa va demonstreze ce poate.

Gemeni

Este zodia care vrea sa va vada zambind, stiind ca este drumul sigur spre inima unei domnisoare/ doamne. Va va cuceri cu replici simple si banale, in care el inca mai crede.

Rac

Sunt asemanatori cameleonului, nu-si va pune sentimentele pe tava ci va incerca, in primul rand sa va cucereasca, sa va aiba in plasa. Va gasi lucruri si povesti cu care sa va impresioneze si sa va intre pe sub piele.

Citește aici continuarea pentru celelalte zodii!

Poliția a pus poză cu infractorul pe Facebook și EL a dat Like! Uite ce s-a întâmplat după!... O chelneriță a izbucnit în lacrimi de fericire! „Clientul acesta a făcut ceva FABULOS pentru mine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x