Antena Căutare

Așa arată viitorul jurnalelor de ştiri!? Un prezentator virtual s-a alăturat televiziunii de stat chineze. Citeşte ştirile ca un adevărat profesionist

Un prezentator ca niciun altul s-a alăturat televiziunii de stat chineze. Realizat virtual, bărbatul poate acţiona în mod autonom la imagini transmise în direct. Prezentatorul virtual citeşte ştirile ca un adevărat profesionist. Dă din cap, gesticulează şi poate chiar să mimeze uimirea şi indignarea.

Un prezentator ca niciun altul s-a alăturat televiziunii de stat chineze. Realizat virtual, bărbatul poate acţiona în mod autonom la imagini transmise în direct.

Prezentatorul virtual citeşte ştirile ca un adevărat profesionist. Dă din cap, gesticulează şi poate chiar să mimeze uimirea şi indignarea.

Cel mai mare atu al lui este, însă, că e imun la oboseală. Cu alte cuvinte, poate transmite 24 de ore din 24, şapte zile din şapte. Singurul... inconvenient este că nu ştie să zâmbească, spre deosebire de noi, oamenii.

Citește mai mult pe Observator.tv!

5 locuri misterioase din lume la care NU vom putea ajunge niciodată! Accesul la ele este STRICT INTERZIS... O româncă, omagiată de Google printr-un doodle special! Cine a fost Elisa Leonida Zamfirescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x