Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Tineri surprinși în plină stradă într-o situaiție indecentă: „Ce fac ăia acolo?” - Galerie foto

Ce iese când combini ultima zi de muncă a anului cu mult, mult, foarte mult alcool? O petrecere în mijlocul străzii, cu gesturi nu tocmai decente! Imaginile au devenit virale înainte să apuce protagoniștii să se trezească din beție!

Vinerea nebună

Profimedia

Dacă nu englezii, atunci cine? Sute de britanici au petrecut noaptea de vineri petrecând din bar în bar. „Black Eye Friday” (n.r.- Vinerea ochiului învinețit) sau „Mad Friday” (n.r.- Vinerea nebună), marchează ultima zi de muncă din an și începutul vacanței de Crăciun.

Petrecăreți din Newcastle, Leeds, Cardiff și Manchester au fărcut ravagii pe străzile orașelor, iar, grație erei tehnologiei, fotografiile au apărut imediat pe internet, devenind virale pânăsă se trezească protagoniștii lor din mahmureală.

De departe, cea mai spectaculoasă imagine este cea a unei femei din Newcastle care, îmbrăcată într-o fustă scurtă din piele de șarpe s-a gândit că ar fi momentul potrivit să stea în mâini, sprijinită de un copac.

Mai târziu, este surprinsă fiind purtată pe brațe de un amic, imaginându-și probabil că o fi vreun supererou. Petrecerea nu s-a terminat acolo! Simpatica domnișoară și-a încheiat seara dansând în mijlocul străzii, alături de un cowboy...roz!

Dar nu este singura persoană care își va da palme când se va recunoasște în fotografii. Galeria foto interzisă minorilor, mai sus!

Recomandari