Antena Căutare

”ATENȚIE, CÂINE RĂU!” 10 sfaturi de la SPĂRGĂTORI PROFESIONIȘTI pentru a-ți păstra casa ÎN SIGURANȚĂ

Sunt spărgători profesioniști, au fost arestați de mai multe ori, dar acum s-au cumințit și au ajuns să le dea oamenilor sfaturi pentru ca locuințele lor să nu fie prădate de hoți

Sunt spărgători profesioniști, au fost arestați de mai multe ori, dar acum s-au cumințit și au ajuns să le dea oamenilor sfaturi pentru ca locuințele lor să nu fie prădate de hoți.

1. Nu pune niciodată mesajul ”Atenție, câine rău”. S-ar putea ca spărgătorii să testeze să vadă dacă e adevărat. În 90% din cazuri, câinele rău e mai degrabă o pisică.

2. Tot la capitolul câini, nu le fă niciodată o intrare specială. Hoții o vor găsi și vor intra pe acolo în apartamentul tău.

3. Nu-ți da checkin pe Facebook. E cel mai simplu mod să afle lumea că NU ești acasă.

4. Nu lăsa luminile aprins și televizorul dat tare atunci când pleci. Dacă va sta cineva să urmărească, va observa că nu se vede nicio umbră prin casă.

5. Nu ține niciodată obiectele de valoare în același loc. Din moment ce ți le-au găsit, hoții ți le vor lua pe toate.

6. Nu-i spune niciodată taximetristului să te lase în fața casei tale, în special după o noapte petrecută în club. De multe ori, ponturile către hoți vin chiar de la ei.

7. Ai camere de supraveghere? Atunci pune-le la vedere. Nu te ajută prea mult dacă hoțul nu știe că e filmat. El va fi prins, va primi o pedeapsă, dar banii tăi nu vor mai fi recuperați. Dacă vede camerele, sunt șanse mari să plece rapid.

8. Nu lăsa niciodată scaune sau fotolii în grădină. Hoții se vor folosi de ele să urce la etaj ori să intre mai ușor pe fereastră.

9. Apropo de ferestre, nu te baza pe încuietorile din fabrică, oricine le poate desface simplu. Adaugă rapid ceva în plus, ca să fii sigur!

10. Ține lucrurile de valoare departe de ferestre. Dacă nu vor afla că tu ai un televizor scump sau un tablou valoros, atunci sunt șanse mici să-ți mai spargă locuința. Dacă le lași la vedere în camerele cu vizibilitate la stradă, atunci sigur vei avea probleme

Galerie FOTO: 10 altfel de lucruri pe care le poți face cu VOTCA! N-o vei mai considera o simplă BĂUTURĂ... 2,72 de metri: La 22 de ani, cântărea 199 de kilograme! Cum se descurca în viața de zi cu zi cel mai înalt om din istori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x