Antena Căutare

Atenţie! Urmează o perioadă cu schimbări importante în relaţie! Horoscopul dragostei pentru săptămâna 16 - 22 februarie, pentru fiecare zodie

În perioada următoare, vom avea parte de schimbări importante pe plan sentimental şi trebuie să ştim la ce e nevoie să renunţăm şi ce să păstrăm.

În perioada următoare, vom avea parte de schimbări importante pe plan sentimental şi trebuie să ştim la ce e nevoie să renunţăm şi ce să păstrăm.

Berbecii ies din amorţeală, depăşesc starea de lene şi devin mai prezenţi pe scena relaţională. Acceptă starea pe care o au şi încep să fie mai conştienţi de forţa lor.

Pentru Tauri, prietenii au fost foarte importanţi în zilele trecute. Trebuie să fie mai activi şi e nevoie să ştie că trebuie să renunţe la pretenţiile exagerate şi să uite de dezamăgiri.

În prima parte a săptămânii, Gemenii regretă greşelile pe care le-au făcut în ultima perioadă. Sunt tentaţi să facă un pas neacceptat de familie şi cei din jur.

În cadrul emisiunii "Star Zodiac", de la Antena Stars, astrologul Camelia Pătrăşcanu oferă detalii despre fiecare zodie în parte. Priviţi materialul de mai sus!

Partenerul ideal în funcţie de zodia ta! Vezi care sunt cele mai reuşite combinaţii şi de cine trebuie să te fereşti... A murit „părintele” Nutella, Michele Ferrero, cel mai bogat om din Italia! Povestea din spatele succesului uriaş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x