Antena Căutare

Atracțiile turistice românești, promovate pe taxiurile londoneze

România va fi promovată la Londra. Dar nu oriunde şi nu oricum, ci chiar pe celebrele taxiuri londoneze. Cunoscutele maşini negre vor fi "ornate" cu autocolante care vor arăta tuturor atracţiile noastre turistice

Totul, în cadrul unei campanii de promovare outdoor, ce va costa cel puţin cinci milioane de dolari, bani pe care România îi are deja, din fonduri europene.

Proiectul se va derula în următorii doi ani. Iar pregătirile au început deja. Până acum, în mare parte, doar Castelul lui Dracula şi domeniile prinţului Charles au făcut ca România să nu pară pentru britanici un punct îndepărtat pe harta Europei.

Zilele acestea, România participă la cel mai mare târg de turism, la Londra. 47 de firme de profil sunt acolo. Mulţi specialişti dar şi mulţi potenţiali turişti. Aşa că în standul ţării noastre s-au investit peste 200.000 de lire sterline, din fonduri europene.

Vezi edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.


Mai ceva ca în desene animate! ”Bambi ”merge nestingherită răpusă de o sageată... Au transformat aspiratorul într-un cărucior motorizat pentru copiii lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x