Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Au falsificat nașterea și decesul unui copil pentru a strânge bani. Copilul a supraviețuit doar cinci ore

Un cuplu din Pennsylvania a falsificat nașterea și decesul unui copil pentru a primi bani din partea familiei și prietenilor. Cuplul a creat o pagină pe site-ul GoFundMe, unde au cerut ajutorul pentru a putea plăti costurile înmormântării bebelușului.

Un cuplu din Pennsylvania a falsificat nașterea și decesul unui copil pentru a primi bani din partea familiei și prietenilor. Cuplul a creat o pagină pe site-ul GoFundMe, unde au cerut ajutorul pentru a putea plăti costurile înmormântării bebelușului.

Kaycee și Geoffrey Lang au fost acuzați de furt prin înșelăciune și primirea bunurilor furate după ce au strâns donații pentru a-și înmormânta copilul.

Copilul a fost numit Easton Walt Lang și s-ar fi născut pe 3 iulie, însă a supraviețuit doar cinci ore. Ulterior s-a descoperit faptul că cei doi au folosit o păpușă pentru fotografiile postate pe site.

„Vă rog să ne pomeniți în gândurile și rugăciunea voastră. Fiul nostru Easton s-a născut cu lichid în plămâni și a murit la câteva ore după ce s-a născut. Am aprecia mult dacă mulți dintre voi ar putea împărtăși acest lucru și dacă sunteți suficient de stabili pentru a face acest lucru, donați și pentru a ajuta la plata cheltuielilor de înmormântare și a facturilor medicale.”

Povestea a început în momentul în care, Kaycee, în vârstă de 23 de ani, s-a prefăcut că este însărcinată. Aceasta a postat tot mai multe imagini pe contul personal de Facebook, iar prietenii acesteia i-au oferit cadouri. În ultimele două luni ale sarcinii, Kaycee a pretins că are nevoie de repaus la pat.

Kaycee și Geoffrey au anunțat nașterea copilului pe 3 iulie și au postat fotografii pe conturile personale de Facebook. După câteva ore, cuplul a anunțat că bebelușul a decedat din cauza sindromului de detresă respiratorie.

Copilul s-ar fi născut la Spitalul Memorial Conemaugh la ora 03:11. Ulterior s-a dovedit faptul că nu a fost înregistrată naștera sau decesul copilului de către autoritățile din spital.

Kaycee și Geoffrey Lang urmează să se prezinte în fața instanței în luna octombrie.