”Au spus că am ulcer şi mi-au dat calmante!” Un bărbat a trăit cu o foarfecă în abdomen, vreme de 18 ani

Caz şocant în Vietnam. Un bărbat a trăit vreme de 18 ani cu o foarfecă chirurgicală în stomac. Uimitor e faptul că în tot acest timp, instrumentul nu l-a deranjat deloc.

Caz şocant în Vietnam. Un bărbat a trăit vreme de 18 ani cu o foarfecă chirurgicală în stomac. Uimitor e faptul că în tot acest timp, instrumentul nu l-a deranjat deloc.

Omul a suferit recent un accident de maşină iar la ecografie medicii au descoperit foarfeca. Sâmbătă pacientul a fost operat iar acum e deja externat.

”După o operaţie suferită în 1998 am plecat acasă cu o durere surdă, dar constantă. Am mers apoi la o clinică şi acolo mi-au spus că am ulcer şi mi-au dat calmante”, povestește bărbatul.

A trăit aşa 18 ani. Un accident de maşină suferit recent l-a salvat de la chin. O ecografie de rutină a scos la iveală foarfeca de 15 centimetri lungime. Instrumentul chirurgical fusese. uitat acolo de nişte chirurgi, culmea în timpul unei operaţii de acum 18 de ani, tot după un accident de maşină. Bărbatul a fost operat sâmbătă.

Doctorii care l-au operat pe bărbat în 1998 sunt acum căutaţi. Ministerul Sănătății din Vietnam a cerut spitalului care a realizat prima intervenţie să deschidă o anchetă.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri