Antena Căutare

Australia: Avion prabusit intr-o roata din parcul de distractii!

O aeronava s-a prabusit in mijlocul unui parc din Australia, facand ca doi copii si doi adulti sa fie prizonierii cursei unei roti de distractii uriase.

Avionul Cheetah S200 transporta un barbat la destinatie, cand pilotul aeronavei a lovit roata din parcul de distractii. Cat timp ruinele avionului stateau atarnate de roata uriasa, doi copii erau prinsi in varful scranciobului, neputand sa faca nimic pentru un interval de 90 de minute, conform politiei locale.

In toata aceasta perioada, pilotul in varsta de 52 de ani si pasagerul sau de 32 de ani erau si ei blocati inauntrul avionului, la mai mult de 9 metri deasupra pamantului. Cei doi au stat asa pentru aproape 3 ore, cand au reusit sa fie salvati de catre pompieri.

Slava Domnului, am reusit sa dam toate cele patru persoane jos si nimeni nu a fost ranit in urma accidentului", a povestit unul dintre pompierii echipei.

Pilotul, Paul Cox, a declarat ca el nu a vazut uriasa roata din parcul de distractii inainte de coliziune. "Urmatorul lucru pe care il stiu este ca m-am trezit in mijlocul scranciobului. Tot ce speram este ca nimeni sa nu fi fost ranit", a continuat acesta.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Sursa: Dailymail.co.uk
Foto: Epa/ Intact Images

VIDEO! Maramures: Si-a cerut iubita in casatorie in balon... Record: cea mai scunda femeie din lume are o inaltime de 69 cm!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x