Barbatii vor duce la disparitia rasei umane. Studiul care da peste cap lumea!

Lasam de o parte incalzirea globala, Apocalipsa, caderea meteoritilor. Potrivit unul studiu recent, barbatii sunt cei care vor pune punct acestei planete.

Antropologii se tem ca dezechilibrul dintre sexe va genera asa numitele "tari de burlaci" in care barbatii se vor lupta sa isi gaseasca o partenera. Putem spune ca se-nvarte roata, si ca pe viitor, femeile vor avea haremuri de soti.

Aceasta schimbare se va produce relativ repede, iar primele efecte vor putea fi resimtite in urmatorii 50 de ani. Acest studiu, citat de AFP, se bazeaza pe cifre exacte: se nasc 106 baieti la 100 de fete, iar in China proportia a ajuns la 120 de baieti la 100 de fete.

Aceasta tendinta se raspandeste cu rapiditate si in tari ca Georgia, Armenia, Azerbaidjan, unde proportia este de 115/100.

Problema a fost semnalata si cu 20 de ani in urma, cand castigatorul premiului Nobel, Amartya Sen, a publicat un articol cu un titlu socant: "Lipsesc 100 de milioane de femei", insa din nefericire, cifra a crescut in ultimele doua decenii, ajungand la 160 de milioane.

Una din cauzele care a dus la aceasta situatie este scaderea fertilitatii si accesul facil la ecografiile care dezvaluie sexul fatului. Astfel, mamele care nu doresc sa aiba fete fac mult mai usor avort.

Sursa: Antena3

FOTO: encouragerrecommends.com

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri