Antena Căutare

Bărbatul, care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpă, și-a obligat „soția” să-i tatueze numele său pe braț. Ce motiv bizar a avut

Cristian Montenegro s-a îndrăgostit, apoi s-a căsătorit și a avut „copii” cu o păpușă din cârpă de mărimea unui om.

barbat alaturi de o papusa de carpa Galerie
Bărbatul, care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpă, și-a obligat „soția” să-i tatueze numele său pe braț. | Captură video TikTok

Acum, a forțat-o să-i tatueze numele său pe braț, dintr-un motiv destul de bizar, anunță Dailystar.co.uk.

Citește și: Femeia care s-a măritat cu o păpușă din cârpă susține că a rămas însărcinată. Cazul bizar al unei familii ieșite din comun

Bărbatul, care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpă, și-a obligat „soția” să-i tatueze numele său pe braț

Cristian Montenegro a postat un filmuleț recent, alături de soția lui, Natalia, după ce păpușa și-a tatuat numele lui pe braț, cu cele mai mari litere posibile. Bărbatul din Bogota, Columbia, a apărut pe primele pagini ale ziarelor locale atunci când a anunțat venirea pe lume a celui de-al treilea copil-păpușă.

În videoclipul postat pe TikTok, Cristian a împărtășit cu fanii lui cea mai nouă experiență: „Soția mea, Natalia Ortiz, va avea un tatuaj cu numele meu”. Odată cu postarea care a apărut în mediul online, au existat și câțiva internauți care au glumit sau nu pe seama filmulețului.

Citește și: Ce mai face și cum mai arată azi „păpușa de la Glina”. Adina Asăvoaiei a cucerit lumea cu frumusețea răpitoare

„Clipește de două ori dacă ai nevoie de ajutor”, „Singurătatea nu este o glumă”, „Pun pariu că prietenele tale nu ar face asta pentru tine”, au scris câțiva.

În aprilie, bărbatul s-a temut că păpușa trece printr-o stare proastă de sănătate.

Într-un clip distribuit online, Cristian și-a arătat soția întinsă în spatele unei ambulanțe, în timp ce paramedicii i-au acordat îngrijiri medicale.

În videoclip, el poate fi auzit spunând: „A avut o durere de cap și a leșinat. Nu vreau să moară, ea este mama fiicei mele. Totul va fi bine, iubirea mea!”.

În timp ce paramedicul i-a răspuns: „O să o ducem la spital și să ne asigurăm că este bine, o să-i iau pulsul”, în timp ce pare că ei încearcă să nu râdă.

Utilizatorii derutați s-au grăbit să lase mesaje în secțiunea de comentarii de la postarea lui Cristian.

„Sper că Natalie se va face bine în curând”, „Ce s-a întâmplat cu Natalia?” urmată de un emoji care plânge, „Vânătăile din bumbac?”, „Dumnezeu să mă ierte, dar atât de mult teatru.”

Cristian ar fi început să se întâlnească cu Natalia după ce s-a săturat să fie singur de câțiva ani.

„Dacă nu ar fi păpușile, aș fi mai singur decât oricine. Cel puțin, am ceva. Cu Natalia mea, ne uităm la televizor și vorbim despre toate. Ei (n.r. ceilalți) nu știu cât de mult o iubesc”.

Nu este clar dacă serviciul de îngrijire din partea paramedicului a fost o farsă sau un incident real.

Videoclipul a generat controverse, sursele locale de știri spunând că Secretariatul de Sănătate din Bogota a anunțat că îi va investiga pe paramedicii care au tratat păpușa din cârpă.

O femeie, care a dispărut acum opt ani, s-a reîntors și spune că nu a dispărut, de fapt, niciodată. Cum a fost posibil... Bărbatul cu cei mai mari bicepși a vrut să semene cu personajul Popeye Marinarul. Tânărul regretă cum a ajuns să arate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x