Antena Căutare

Biserica NU vrea să recunoasă ASTA! „Ar însemna SFÂRȘITUL”!

Deși există tot mai multe dovezi care demonstrează existența extratereștrilor, Biserica condamnă credința în astfel de entități.

Deși există tot mai multe dovezi care demonstrează existența extratereștrilor, Biserica condamnă credința în astfel de entități.

Un studiu realizat recent arată faptul că în toate religiile lumii există credința potrivit căreia oamenii sunt singurele ființe capabile de spiritualitate. În ultima perioadă, tot mai multă lume începe să creadă în extratereștrii.

Specialiștii sunt de părere că Biserica nu recunoaște și nici nu se pronunță pe marginea acestui subiect, căci acest lucru ar putea afecta considerabil credința oamenilor.

În cazul în care Biserica ar confirma existența extratereștrilor, atunci există pericolul ca omul să nu mai pară atât de speciali precum îi prezintă textile sfinte, construiți „după chipul și asemănarea lui Dumnezeu”, și atunci religiile lumii ar dispărea.

A prezis atacurile de la 11 septembrie şi epidemia de Ebola! Detalii ÎNFRICOŞĂTOARE despre al Treilea Război Mondial... Dragoste de mamă! I-au spus că băieţelul a murit la naştere. Două ore mai târziu s-a produs un miracol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x