Antena Căutare

Brittney Bedwell, o femeie care a rămas paralizată în urma unui accident, a mers pe propriile ei picioare la altar. VIDEO

Brittney Bedwell a reușit să își depășească toate limitele și să îi uimească pe toți, făcându-le o mare bucurie. Femeii i s-a spus că nu o să mai meargă niciodată pe propriile ei picioare și că nu va mai putea avea copii, dar a reușit și una, și alta. Iată care este povestea ei.

Brittney Bedwell, o femeie care a rămas paralizată în urma unui accident, a mers pe propriile ei picioare la altar

Shutterstock

Brittney Bedwell are 26 de ani și este din Indiana, Statele Unite. Aceasta a rămas paralizată de la brâu în jos, în urma unui accident, dar a reușit să demoleze tot ce i-au spus la un moment dat medicii că nu va mai putea să facă niciodată: să meargă pe propriile picioare și să rămână, din nou, însărcinată. Ea a demonstrat contrariul. Wish TV i-a relatat acesteia povestea.

Brittney Bedwell, o femeie care a rămas paralizată în urma unui accident, a mers pe propriile ei picioare la altar

Brittney Bedwell și fiul ei erau în același ATV când au avut accidentul cumplit, acum patru ani. Copilul ei nu a suferit răni majore, dar Brittney a fost nevoită să treacă prin multiple operații și infecții, în lunile următoare, cât a fost internată în spital. În cele din urmă, un medic i-a dat acesteia cea mai dureroasă veste, la momentul respectiv.

"Doctorul mi-a spus că nu voi mai putea merge niciodată. Nu am vrut să cred asta. Pentru o vreme, am început totuși să cred că așa va fi, am fost cuprinsă de depresie și de anxietate. Într-o zi, însă, m-am trezit și am simțit unele furnicături în picioarele mele și am știut atunci că lucrurile nu se opresc aici pentru mine", a povestit tânăra, în interviul pentru Wish TV.

Exact așa a fost, Brittney Bedwell a decis că viața ei nu se va opri acolo. Cu toate puterile, a mers înainte. Tânăra a început ședințele de terapie și, ușor-ușor, s-a repus pe picioare. Un pas mic, după lungi perioade de timp de recuperare, dar mare, pentru ce însemna condiția ei fizică și pentru ce îi spuseseră inițial medicii, după accident. Veștile bune începeau să apară pentru ea. Partenerul ei a cerut-o de soție pe Brittney, chiar când aceasta era în spital.

Mai mult decât atât, în momentul de față, tânăra este însărcinată în patru luni și a reușit astfel, din nou, un alt lucru pe care doctorii nu l-ar mai fi văzut posibil vreodată.

Progresul tinerei, din punct de vedere fizic, susține ea, a fost realizat în primul rând datorită suportului psihic pe care l-a primit de la cei apropiați.

"Îi am pe copiii mei, pe soțul meu, familia și toți prietenii mei, ei toți m-au sprijinit și mă sprijină. Am decis să fac ceva pentru acest sprijin pe care mi-l oferă, să lupt mai mult", a mai spus Brittney Bedwell.

Brittney Bedwell a reușit să îi uimească pe toți și să le aducă lacrimi pe obraji tuturor celor care au privit-o: familiei, prietenilor și mai ales, celui care avea să îi devină soț, Glen. În ziua nunții ei, Brittney a mers pe propriile ei picioare la altar, sprijinită într-un cadru metalic și ajutată de tatăl ei. Filmulețul emoționant este mai jos.

Brittney Bedwell a declarat, pentru Wish: "Îmi văzusem toate surorile conduse de tatăl nostru la altar și am vrut să trec și eu prin asta. Cu atât mai mult m-am străduit să reușesc să încep să pot merge", a povestit aceasta.

Tânăra a demonstrat că totul se poate, dacă îți dorești, dacă ai voință, dacă cauți în tine puterea necesară. În ciuda tuturor veștilor cumplite pe care le primise, Brittney a reușit să își schimbe viața. Ea se bucură acum de copiii și de soțul ei, de familie și de prieteni, cu un optimism debordant și speră ca lecția ei să îi inspire și pe alții.

O tânără a chemat ambulanța fiindcă se simțea rău după serviciu. Sally Smith a primit o veste complet neașteptată de la ... Sfântul Ilie. Urări și mesaje pentru sărbătoriți...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x