Antena Căutare

Bunica Rambo are 81 de ani și „se joacă” cu haltere de 100 de kilograme! „Acum trei ani, nu mă puteam mișca fără ajutor. Învățați din povestea mea”

La 81 de ani, o bunică a dovedit că nu se lasă învinsă de batrănețe. La nici trei ani de când la pășit întâia oară într-o sală de fitness, a devenit campioană națională și mondială la haltere.

Bunica Rambo are 81 de ani și „se joacă” cu haltere de 100 de kilograme! „Acum trei ani, nu mă puteam mișca fără ajutor. Învățați din povestea mea” Galerie
| Profimedia

La 81 de ani, o bunică a dovedit că nu se lasă învinsă de batrănețe. La nici trei ani de când la pășit întâia oară într-o sală de fitness, a devenit campioană națională și mondială la haltere.

Shirley Webb a devenit faimoasă în mediul online după ce un filmuleț în care octogenara ridică 100 de kilograme a devenit viral, scrie abcnews.ro.

Acum trei ani, bunica intra pentru întâia oară într-o sală de fitness. Era slăbită, povestind că abia putea urca scările din casă. Nepoata ei s-a gândit că puțină mișcare i-ar face bine. „Când am început prima oară, dacă eram pe podea, nici măcar nu puteam să mă ridic fără ajutorul unui scaun sau al unei persoane care să mă ajute”, a povestit bunica.

Antrenorul ei, John Wright, este uimit de progresul „studentei” sale: „Webb are un spirit competitiv şi iubeşte provocările. În câteva săptămâni a reuşit să se ridice şi să depăşească problemele de locomoţie. După cateva luni, a trecut de la greutăţi de 40 de kilograme, la 100 şi apoi peste 200 de kilograme. Este un simbol de inspiraţie pentru întreaga sală de gimnastică.”

Între timp, bunica a devenit multiplă campioană naţională şi mondială la haltere.

„Întotdeauna am vrut să îmi depăşesc limitele. Sper ca povestea mea să încurajeze pe alţii să facă acelaşi lucru. Nu trebuie să ridicaţi 200 de kilograme, dar oricine - indiferent de ce vârstă - poate să-şi lucreze corpul. Este grozav”, a adăugat Webb.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scrisoarea unei mame către băiatul ei, plecat printre îngeri, la doar nouă ani: „Copilul meu frumos, ai învins! Mami te ... Legenda bisericii jumătate ortodoxă, jumătate catolică. România ascunde o comoară unică în lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x