Antena Căutare

Cadavru incurcat la morga: Un crestin, inmormantat dupa regulile Islamului in Maroc

Un francez de religie crestina a fost inmormantat, din greseala, dupa regulile Islamului, de o familie de marocani musulmani din Fes. Acestia s-au inselat in privinta cadavrului la morga clinicii unde erau depusi ambii barbati, informeaza AFP.

Membrii familiei marocane au recuperat cadavrul cetateanului francez crezand ca este vorba despre cel al rudei lor, care se afla in acelasi salon si a decedat in aceeasi zi. Prin urmare, funeraliile lui Emile Capdeville, in varsta de 78 de ani, s-au derulat la cimitirul musulman Ouislane din Fes, dupa toate obiceiurile islamice: au fost citite versete din Coran si a fost rostita, inclusiv, rugaciunea mortuara intr-o moschee.

Eroarea a fost descoperita abia dupa trei zile, cand familia lui Emile Capdeville a vrut sa recupereze cadavrul defunctului si a constatat ca disparuse. Pentru obtinerea autorizatiei de exhumare a cadavrului a fost necesara interventia Parchetului.

Foto: jasonfranson.com

Cel mai romantic gest de pe scena X Factor: “Vrei sa fii sotia mea?”... Robotii cuceresc lumea muzicala! Prima orchestra a fost infiintata in Georgia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x