Antena Căutare

Cadouri pentru Ziua indragostitilor... de la casa de amanet

Intr-o lume fictiva, daca iubirea ar putea fi amanetata, indragostitii s-ar imbogati cu siguranta. N-ar mai fi plini de dragoste doar sufleteste, ci si-ar darui si multe cadouri scumpe. In lumea reala, insa, cum bugetul nu prea le permite, merg sa cumpere cadouri de la casele de amanet. In Constanta, preturile au ajuns chiar si la jumatate pentru telefoane si laptopuri. Ideale pentru Ziua indragostitilor, spun tinerii.

Cu siguranta, o casa de amanet nu e cel mai romantic loc de unde sa te-alegi cu un cadou pentru iubita, dar cand vezi preturile injumatatite n-ai ce sa faci. Iar constantenii au trecut la atac.

Telefoanele si laptopurile au reduceri de pana la 50% fata de pretul din magazin. Sunt in stare foarte buna si primesti chiar si garantie, la unele produse. Cu o funda rosie legata si o cutie de ciocolata, ar putea fi cadoul perfect

Si totusi, daca pe langa o dragoste mare aveti si un buget pe masura, puteti sa-i oferiti persoanei iubite un calculator. Preturile sunt intre 600 si 1.300 de lei, in functie de cat de performate sunt.

Ce se mai intampla prin Pakistan: un tanar se dezlantuie..agatat de o motoreta in miscare... GALERIE FOTO! E pe bune: Pasarile din "Angry Birds" chiar exista!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x